on 5 review with

Cele mai vândute

Lurban Romania

Livrarea produselor


Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid/posta romana. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Mister Pac, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor Mister Pac, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii Mister Pac prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

 

Livrarile se vor efectua, in medie, in 1-5 zile de la incheierea comenzi. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Mister Pac va informa Clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la incheierea comenzi cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda, iar in eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 14 zile calendaristice de la data renuntarii. 


Returul produselor


Clientul Mister Pac poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui 'Contract de returnre', in urmatoarele situatii: 

 - coletele prezinta deteriorari severe;

 - produsele au fost livrate / facturat gresit;

 - produsele prezinta defecte de fabricatie;
 - produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

 - Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

Clientul se obliga sa notifice Mister Pac, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
Clientului care a notificat Mister Pac conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, Mister Pac considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.


Adresa retur colet/colete:

  

 Brilliant Concept International Srl.

 Sos. Unirii nr 101 ,Balotesti,  Cod 77015

 Ilfov Romania

 

 Telefon: 0040 74174 4612


 Echipa Mister Pac.